Seydou Keita

Seydou Keita lair 16 Januari 1980 ing Bamako, Mali. Sadurungé nang Barcelona Seydou Keita

Seydou Keita
Seydou Keita ing Barcelona
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alessandro Del Piero
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in)
Posisi main Pemain tengah
Katerangan klub
Tim saiki
Barcelona
Angka 15
Karir nom
-1997
19971999
Centre Salif Keita
Marseille
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999 – 2000
2000 – 2002
2002 – 2007
2007 – 2008
2008-saiki
Marseille
Lorient
Lens
Sevilla
Barcelona
6 (0)
58 (1)
156 (19)
31 (4)
89 (12)
Tim nasional
2000 - saiki Mali 55 (16)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16 April 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19 Januari 2010