Sidadadi, Ngantang, Malang

désa ing Indonésia

Sidadadi iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Sidadadi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidodadi
Sidadadi kapernah ing Kabupatèn Malang
Sidadadi
Sidadadi
Sidadadi kapernah ing Jawa Wétan
Sidadadi
Sidadadi
Sidadadi kapernah ing Indonesia
Sidadadi
Sidadadi
Koordhinat: 7°54′56″S 112°23′34″E / 7.91555°S 112.39273°E / -7.91555; 112.39273Koordhinat: 7°54′56″S 112°23′34″E / 7.91555°S 112.39273°E / -7.91555; 112.39273
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2002

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.