Sidaharja, Pacitan, Pacitan

désa ing Indonésia

Sidaharja iku kalurahan ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Sidaharja
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidoharjo
Sidaharja kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Sidaharja
Sidaharja
Sidaharja kapernah ing Jawa Wétan
Sidaharja
Sidaharja
Sidaharja kapernah ing Indonésia
Sidaharja
Sidaharja
Koordhinat: 8°12′43″S 111°04′46″E / 8.21205°S 111.07956°E / -8.21205; 111.07956Koordhinat: 8°12′43″S 111°04′46″E / 8.21205°S 111.07956°E / -8.21205; 111.07956
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)