Simpenan, Sukabumi

kacamatan ing Kabupatèn Sukabumi, Indonésia

Simpenan iku kacamatan ing Kabupatèn Sukabumi, Jawa Kulon, Indonésia.

Simpenan
Kacamatan
Peta sukabumi.jpg

Petha dunungé Kacamatan Simpenan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènSukabumi
Pamaréntahan
 • Camat-
Kapadhetan/km²

Profil PamaréntahanBesut

Pamérangan AdministratifBesut

Kacamatan Simpenan ini dumadi saka 7 désa ya iku: Cibuntu, Cidadap, Cihaur, Kertajaya, Loji, Mekarasih lan Sangrawayang.

SajarahBesut

Profil LaladanBesut

Wates WewengkonBesut

GéografisBesut

DhémografiBesut

TransportasiBesut

PotènsiBesut

PertanianBesut

PerkebunanBesut

WisataBesut