Tuduhaké menu pokok
Sistem sirkulasi manungsa, arteri wernané abang lan vena wernané biru.

Sistem kardiovaskular utawa sistem sirkulasi iku siji sistem organ kang fungsiné mindhah dat nuju lan saka sél. Sistem iki uga nulung stabilisasi suhu lan pH awak (péranganing homeostasis). Ana telung jinis sistem sirkulasi: tanpa sistem sirkulasi, sistem sirkulasi kabukak, lan sistem sirkulasi katutup.

Pranala njabaBesut