Sitanggal, Larangan, Brebes

désa ing Indonésia

Sitanggal iku désa ing Kecamatan Larangan, Kabupatèn Brebes, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Sitanggal
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBrebes
KacamatanLarangan
Pamaréntahan
 • Lurah désaKalurahan
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut