Soka, Majakerta

(Kaelih saka Sooko, Majakerta)

Soka iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Soka
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSooko
Soka kapernah ing Jawa Wétan
Soka
Soka
Soka kapernah ing Indonesia
Soka
Soka
Koordhinat: 7°30′40″S 112°24′41″E / 7.5112°S 112.41151°E / -7.5112; 112.41151Koordhinat: 7°30′40″S 112°24′41″E / 7.5112°S 112.41151°E / -7.5112; 112.41151
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.13

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.