Stéphane Sessègnon (lair 1 Juni 1984; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Benin kang main kanggo klub Sunderland ing posisi glandhang[2].

Stéphane Sessègnon
Stéphane Sessègnon Sunderland.jpg
Sessègnon main kanggo Sunderland
Katerangan priangga
Jeneng dawa Stéphane Sessègnon
Tanggal lair (1984-06-01) 1 Juni 1984 (umur 35)
Papan lair Allahé, Benin
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)[1]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 28
Karir nom
2000–2003 Requins de l'Atlantique
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2004 Requins de l'Atlantique 2 (0)
2004–2006 Créteil 68 (10)
2006–2008 Le Mans 61 (6)
2008–2011 Paris Saint-Germain 77 (8)
2011– Sunderland 42 (10)
Tim nasional
2004– Benin 37 (7)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 1 Fèbruari 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:33, 24 Maret 2012 (UTC)

RujukanBesut

  1. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 24 March 2011. 
  2. "Stéphane Sessègnon à Sunderland". A Different League (ing basa French). 29 January 2011. Dijupuk 29 January 2011. 

Pranala njabaBesut