Sukaharja, Pacitan, Pacitan

Sukaharja iku désa ing Kacamatan Pacitan, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Sukaharja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukoharjo
Sukaharja kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Sukaharja
Sukaharja
Sukaharja kapernah ing Jawa Wétan
Sukaharja
Sukaharja
Sukaharja kapernah ing Indonesia
Sukaharja
Sukaharja
Koordhinat: 8°13′05″S 111°07′49″E / 8.21804°S 111.13033°E / -8.21804; 111.13033Koordhinat: 8°13′05″S 111°07′49″E / 8.21804°S 111.13033°E / -8.21804; 111.13033
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.04.2004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.