Sukhoi Su-27 (kode NATO: Flanker) iku Montor mabur sing wiwitané diprodhuksi déning Uni Soviet, lan dirancang déning Biro Disain Sukhoi. Montor mabur iki dirancang kanggo dadi saingan utama génerasi anyar montor mabur perang Amérikah Sarékat (yo iku F-14 Tomcat, F-15 Eagle, F-16 Fighting Falcon, dan F/A-18 Hornet). Su-27 duweni jarak jangkau ingkang tebih,uga duwé sanjata kang abot, lan kaprigelan sing dhuwur.

MAKS-2007-Su-27.jpg

PenganggeBesut

  Angola
  Belarusia
  Republik Rakyat Cina
Cithakan:ERI
  Etiopia
  Indonésia
  Kazakhstan
  Rusia
  Ukraina
  Uzbèkistan
  Vietnam
  Amerika Serikat

AlbumBesut

Pranala njabaBesut