Sukamara, Nganjuk

kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk, Indonésia
(Kaelih saka Sukomoro, Nganjuk)

Sukamara iku kacamatan ing Kabupatèn Nganjuk.[1]

Sukamara
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukomoro
Sukamara kapernah ing Jawa Wétan
Sukamara
Sukamara
Sukamara kapernah ing Indonésia
Sukamara
Sukamara
Koordhinat: 7°35′48″S 111°56′53″E / 7.59661°S 111.94798°E / -7.59661; 111.94798Koordhinat: 7°35′48″S 111°56′53″E / 7.59661°S 111.94798°E / -7.59661; 111.94798
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNganjuk
Kodhe laladan
administrasi
35.18.12

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)