Sukarambi, Jember

kacamatan ing Kabupatèn Jember, Indonésia
(Kaelih saka Sukorambi, Jember)

Sukarambi iku kacamatan ing Kabupatèn Jember.[1]

Sukarambi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukorambi
Sukarambi kapernah ing Jawa Wétan
Sukarambi
Sukarambi
Sukarambi kapernah ing Indonesia
Sukarambi
Sukarambi
Koordhinat: 8°07′01″S 113°39′42″E / 8.11693°S 113.66174°E / -8.11693; 113.66174Koordhinat: 8°07′01″S 113°39′42″E / 8.11693°S 113.66174°E / -8.11693; 113.66174
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
Kodhe laladan
administrasi
35.09.15

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.