Sumberagung, Ngantang, Malang

désa ing Indonésia

Sumberagung iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Sumberagung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumberagung
Sumberagung kapernah ing Kabupatèn Malang
Sumberagung
Sumberagung
Sumberagung kapernah ing Jawa Wétan
Sumberagung
Sumberagung
Sumberagung kapernah ing Indonesia
Sumberagung
Sumberagung
Koordhinat: 7°51′12″S 112°23′07″E / 7.85326°S 112.38523°E / -7.85326; 112.38523Koordhinat: 7°51′12″S 112°23′07″E / 7.85326°S 112.38523°E / -7.85326; 112.38523
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2009

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.