Sumbermulya, Sarang, Rembang

Sumbermulya (cara Indonésia: Sumbermulyo) iku désa ing Kacamatan Sarang, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Sumbermulya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanSarang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut