Sumbersaka, Sukalila, Pathi

désa ing Indonésia

Sumbersoko iku désa ing Kacamatan Sukalila, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Sumbersoko
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanSukalila
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Uga delengenBesut