Tamanharja, Singasari, Malang

désa ing Indonésia

Tamanharja iku kalurahan ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Tamanharja
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTamanharjo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°53′56″S 112°40′53″E / 7.89889°S 112.68141°E / -7.89889; 112.68141Koordhinat: 7°53′56″S 112°40′53″E / 7.89889°S 112.68141°E / -7.89889; 112.68141
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.2012

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.