Tambak, Gresik

kacamatan ing Kabupatèn Gresik, Indonésia

Tambak iku kacamatan ing Kabupatèn Gresik.[1]

Tambak
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTambak
Tambak kapernah ing Jawa Wétan
Tambak
Tambak
Tambak kapernah ing Indonesia
Tambak
Tambak
Koordhinat: 6°23′25″S 112°50′11″E / 6.39028°S 112.83632°E / -6.39028; 112.83632Koordhinat: 6°23′25″S 112°50′11″E / 6.39028°S 112.83632°E / -6.39028; 112.83632
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènGresik
Kodhe laladan
administrasi
35.25.18

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.