Tamban Lupak, Kapuas Kuala, Kapuas

désa ing Indonésia

Tamban Lupak iku désa ing Kacamatan Kapuas Kuala, Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Tamban Lupak
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènKapuas
KacamatanKapuas Kuala
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Kapuas Kuala, Kabupatèn Kapuas, Kalimantan Tengah


Désa : Bandar Raya | Batanjung | Cemara Labat | Lupak Dalam | Lupak Wétan | Palampai | Sidorejo | Sungai Teras | Tamban Baru Kidul | Tamban Baru Mekar | Tamban Baru Tengah | Tamban Baru Wétan | Tamban Lupak | Warna Sari