Citra satelit Tlaga Konstanz

Tlaga Konstanz ya iku gabungan saka telung tlaga kang ngwatesi Swiss (Kanton St. Gallen lan Thurgau), Jerman (Baden-Württemberg lan Bayern), lan Austria (praja Vorarlberg).

Pranala njabaBesut