Tlaga Konstanz

Tlaga Konstanz ya iku gabungan saka telung tlaga kang ngwatesi Switserlan (Kanton St. Gallen lan Thurgau), Jerman (Baden-Württemberg lan Bayern), lan Ostenrik (praja Vorarlberg).

Citra satelit Tlaga Konstanz

Pranala njabaBesut