Torté

A torte /ˈtɔːrt/ [1] (saka Jerman Torte pangucap cara Jerman: [ˈtɔrtə] (malih saka basa Latin ngliwati torta Italia ) minangka kue sing sugih, biasane multilayer, diisi krim kocok, buttercreams, mousses, selai, utawa buah-buahan. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné Biasa, ing torte digawe adhem wis gilap lan direngga . Tortes umume dipanggang ing wajan springform . Kue spons minangka basis umum, nanging lapisan kue torte luwih becik digawe tanpa glepung, nggunakake bahan-bahan kayata kacang-kacangan utawa potongan roti .

Torte
Sachertorte DSC03027.JPG
A serving of Sachertorte at the Hotel Sacher, Vienna
JinisCake
Woworan pokokCake base
Filling: buttercream, mousse, jam, or fruits
Buku masakan: Torte  Médhia: Torte
Torte coklat kanthi ndhuwur sing dihiasi


RujukanBesut

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng m-w