Toyamarta, Singasari, Malang

désa ing Indonésia

Toyamarta iku kalurahan ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Toyamarta
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiToyomarto
Toyamarta kapernah ing Kabupatèn Malang
Toyamarta
Toyamarta
Toyamarta kapernah ing Jawa Wétan
Toyamarta
Toyamarta
Toyamarta kapernah ing Indonésia
Toyamarta
Toyamarta
Koordhinat: 7°50′19″S 112°38′42″E / 7.83866°S 112.64487°E / -7.83866; 112.64487Koordhinat: 7°50′19″S 112°38′42″E / 7.83866°S 112.64487°E / -7.83866; 112.64487
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)