Trawas, Majakerta

Trawas iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Trawas
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTrawas
Trawas kapernah ing Jawa Wétan
Trawas
Trawas
Trawas kapernah ing Indonesia
Trawas
Trawas
Koordhinat: 7°38′34″S 112°35′39″E / 7.64282°S 112.59424°E / -7.64282; 112.59424Koordhinat: 7°38′34″S 112°35′39″E / 7.64282°S 112.59424°E / -7.64282; 112.59424
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.04

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.