Trimulya, Wadhaslintang, Wanasaba

Trimulya iku désa ing Kacamatan Wadhaslintang (Wadaslintang), Kabupatèn Wanasaba, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1] Wonten Désa Trimulyo dipunpérang dados tigo dhusun geh punika Trimulyo I dhusun jebengan, Trimulyo II dhusun Gawaran salajengipun Trimulyo III geh punika dhusun kalisat. Letak géografis désa trimulyo geh punika daerah pagunungan, mata pencaharian warga désa trimulyo sapérangan ageng gehpunika sebagai wong tani, pekebun, peternak ugi wonten sapérangan kang gadah usaha wonten babagan niaga utawi pedagang..

Trimulya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
KacamatanWadhaslintang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Ingkang wonten dhusun trimulyo I katahipun dados wong tani, Trimulyo II kathah ingkang dados pedagang ugi wonten Trimulyo III geh punika sapérangan ageng wong tani, pedagang ugi peternak. ternak ingkang dipunayahi dhumateng warga trimulyo III geh punika Puyuh, Ayam Negri, Ayam bangkok, peksi ugi mendo. Wonten désa trimulya tiap dhusun dipunwujud kelompok tani, ugi nerasaken progran saking pamaréntah.

RujukanBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2017-10-31.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut


 

Wadhaslintang, Wanasaba, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Besuki | Érareja | Gumelar | Kalidhadhap | Kaligowong | Karanganyar | Kumejing | Lancar | Ngalian | Panerusan | Plunjaran | Samagedhé | Sumbereja | Sumbersari | Tirip | Trimulya | Wadhaslintang