Trawulan, Majakerta

(Kaelih saka Trowulan, Majakerta)

Trawulan iku kacamatan ing Kabupatèn Majakerta.[1]

Trawulan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTrowulan
Trawulan kapernah ing Jawa Wétan
Trawulan
Trawulan
Trawulan kapernah ing Indonesia
Trawulan
Trawulan
Koordhinat: 7°32′57″S 112°23′23″E / 7.54926°S 112.38971°E / -7.54926; 112.38971Koordhinat: 7°32′57″S 112°23′23″E / 7.54926°S 112.38971°E / -7.54926; 112.38971
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMajakerta
Kodhe laladan
administrasi
35.16.12

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.