Tsania Marwa punika lair wonten ing kutha Jakarta nalika tanggal 5 April 1991.[1] Tsania Marwa punika salah satunggaling juru main sinétron Indonésia.[1] Kajawi dados juru main sinétron, Tsania Marwa ugi dados modhél.[1] Tsania Marwa miwiti karir kanthi dados finalis wonten ing pamilihan GADIS Sampul taun 2005.[1] Sasampunipun meniak Tsania lajeng main sinétron.[1] Tsania Marwa punika kuliyah wonten ing fakultas psikologi Universitas Tarumanagara angkatan 2009.[1] Tsania Marwah punika netepaken kriteria mirunggan kanggé tiyang jaler ingkang dipudadosaken pacar.[2] Tsania Marwa kepéngin gadhah pacar ingkang prilakunipun gampang dipuntiteni.[2] Tsania remen tiyang jaler ingkang pratingkahipun ndamel penasaran saha purun jujur.[2] Tsania Marwa punika kalebet aktris ingkang karemananipun petualang.[2] Kajawi punika, Tsania gadhah pangarep-arep manawi pacaripun saged nampi sadaya sipat saha pratingkahipun Tsania, ingkang saé napa déné ingkang ala.[2] Amargi Tsania ngakeni bilih Tsania Marwa punika asring ceplas-ceplos saha blak-blakan ngenani sadaya prekawis.[2] Film ingkang dipunbintangi Tsania Marwa inggih punika filem kanthi irah-irahan Lawang Sewu nalika taun 2007, Dalam Mihrab Cinta nalika taun 2010.[1] Déné sinétron ingkang dipunbintangi Tsania Marwa inggih punika Alisha, Dongèng,Cinta Kirana,Karissa,Doa dan Karunia,Sejuta Cinta Marshanda,Ketika Cinta Bertasbih Spesial Ramadan, saha Putri Yang Ditukar.[1]

Tsania Marwa
Tsania marwa 007.jpg
Pakaryanaktris, modhèl
Taun aktif2005-sapunika

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g h infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 1 Oktober 2011)
  2. a b c d e f kasakusuk.com(dipunundhuh tanggal 1 Oktober 2011)