Tulungreja, Ngantang, Malang

désa ing Indonésia

Tulungreja iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Tulungreja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTulungrejo
Tulungreja kapernah ing Kabupatèn Malang
Tulungreja
Tulungreja
Tulungreja kapernah ing Jawa Wétan
Tulungreja
Tulungreja
Tulungreja kapernah ing Indonesia
Tulungreja
Tulungreja
Koordhinat: 7°49′51″S 112°23′22″E / 7.83082°S 112.38953°E / -7.83082; 112.38953Koordhinat: 7°49′51″S 112°23′22″E / 7.83082°S 112.38953°E / -7.83082; 112.38953
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2011

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.