Turèn, Malang

kacamatan ing Kabupatèn Malang, Indonésia

Turèn iku kacamatan ing Kabupatèn Malang.[1]

Turèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTuren
Turèn kapernah ing Jawa Wétan
Turèn
Turèn
Turèn kapernah ing Indonésia
Turèn
Turèn
Koordhinat: 8°10′40″S 112°41′32″E / 8.17771°S 112.69214°E / -8.17771; 112.69214Koordhinat: 8°10′40″S 112°41′32″E / 8.17771°S 112.69214°E / -8.17771; 112.69214
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.09

Pérangan administratifBesut

Désa
Kalurahan

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)