Turèn, Turèn, Malang

désa ing Indonésia

Turèn iku kalurahan ing Kacamatan Turèn, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Turèn
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTuren
Turèn kapernah ing Kabupatèn Malang
Turèn
Turèn
Turèn kapernah ing Jawa Wétan
Turèn
Turèn
Turèn kapernah ing Indonésia
Turèn
Turèn
Koordhinat: 8°10′18″S 112°41′38″E / 8.17154°S 112.69396°E / -8.17154; 112.69396Koordhinat: 8°10′18″S 112°41′38″E / 8.17154°S 112.69396°E / -8.17154; 112.69396
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTurèn
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)