Universiade mangsa panas 2009

Falcon 9 launch vehicle's first stage, following its successful landing
Rokèt Falcon 9 kaping pisan ing pandharatané

Universiade mangsa panas 2009, kanthi resmi karan Universiade mangsa panas angka XXV bakal dianakaké ing Beograd, Serbia wiwit 1 Juli ngati 12 Juli 2009. Prastawa iki bakal dianakaké ing sawatara kutha saubengé mligi ing tlatah Vojvodina (Serbia lor), cedhak Beograd. Iki bakal wujud prastawa ulah raga gedhé dhéwé ing kutha iki.

Universiade mangsa panas 2009

Prosès pamilihanBesut

Kutha sing njaluk
City Country
Beograd   Serbia


Monterrey   Mèksiko
Poznań   Polandia

Prosès pamilihan kanggo universiade mangsa panas 2009 iki diwiwiti ing Italia wiwitan taun 2004. Saliyané Beograd loro kutha liyané sing nyalonaké-Monterrey ing Meksiko lan Poznań ing Polen.

Papan pertadhinganBesut

Universiade mangsa panas 2009 dianakaké ing 69 panggonan ing Beograd lan kutha-kutha saubengé: Inđija, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Smederevo, Vršac lan Zrenjanin.[1] Obrenovac dadi tuan omah kompetisi ulah raga polo banyu lan voli, Inđija kompetisi ulah raga basket, Novi Sad ulah raga atletik lan voli déné Pančevo lan Vršac konpetisi basket, lan Zrenjanin dadi tuan omah kompetisi ulah raga nglangi.

RéferènsiBesut

  1. "Trećina Univerzijade biće održana u Vojvodini". Blic. Retrieved 2008-10-22.

Pranala njabaBesut