Vågan punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Vågan
Désa ing Nurwègen
Kabelvåg, Vågan
Kabelvåg, Vågan
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut