Vicky Nitinegoro (lair ing Jakarta, 13 Agustus 1983; umur 36 taun).[1] Vicky Nitinegoro misuwur dadi modhél lan juru main sinétron Indonésia.[1]

Vicky Nitinegoro
Vicky nitinegoro 045.jpg
Pakaryanmodel, aktor
Taun aktif2003-saiki
BojoCynthia Nabila Ramelan

KarirBesut

Karir Vicky Nitinegoro kawiwitan saka bintang iklan.[1] Sawisé iku Vicky Nitinegoro banjur njajal akting sinétron.[1] Sinetron sepisanan kang dibintangi Vicky ya iku Kisah Sedih di Hari Minggu.[1] Ing sinétron iki Vicky akting karo aktris kang jenengé Marshanda.[1] Nanging Vicky mung main nganti 10 wpisode ing sinétron iki.[1] Sinetron liyané kang nggawé jenengé misuwur ya iku sinétron kang judhulé Putri Cahaya.[1] Ing sinétron iki Vicky akting karo Intan Nuraini.[1] Malah nalika iku leloroné nganti kena cinta lokasi.[1] Sinetron liyané kang dibintangi Vicky Nitinegoro ya iku sinétron kang judhulé Cowok Impian, Ande-ande Lumut, sarta Kau dan Aku.[1] Vicky iku anak wuragil saka sadulur kang cacahé loro.[1]

Sawisé iku Vicky uga njajal akting layar lebar.[1] Vicky banjur main ing filem The Shaman nalika taun (2007).[1] Ing filem iki Vicky main karo Bintang Oka Antara, Kemal Vivien, lan Farrah Debby, ugaa Julia Perez lan Dirly Sompie dadi cameo.[1]

Ora mung akting, Vicky uga njajal nyanyi.[2] Bareng karo artis liyané kang cacahé sanga ya iku Nicky Tirta, Ian Arya, Roger Danuarta, Dimas Seto, Dwi Andhika, Kiki Rizky, Rifky Abdullah, Gugun Gondrong, lan Atoy Herlambang.[2] Vicky nggawe album kompilasi kang sepisanan nalika tanggal 14 Juli 2007.[2] Album kanthi tema "10 Male Sinetron Artist: Compilation Album" iki di-packing karo Chique Mayoise Anggitha saka CQ Music Indonesia.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g h i j k l m n o selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)
  2. a b c d 10 Artis Sinetron Papan Atas Luncurkan Album Kompilasi(dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)