Wanareja, Singasari, Malang

désa ing Indonésia

Wanareja iku désa ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Wanareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonorejo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°54′04″S 112°44′31″E / 7.90102°S 112.74185°E / -7.90102; 112.74185Koordhinat: 7°54′04″S 112°44′31″E / 7.90102°S 112.74185°E / -7.90102; 112.74185
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.2001

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.