Watureja, Ngantang, Malang

désa ing Indonésia

Watureja iku désa ing Kacamatan Ngantang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Watureja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWaturejo
Watureja kapernah ing Kabupatèn Malang
Watureja
Watureja
Watureja kapernah ing Jawa Wétan
Watureja
Watureja
Watureja kapernah ing Indonesia
Watureja
Watureja
Koordhinat: 7°50′10″S 112°22′11″E / 7.83622°S 112.36982°E / -7.83622; 112.36982Koordhinat: 7°50′10″S 112°22′11″E / 7.83622°S 112.36982°E / -7.83622; 112.36982
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanNgantang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.27.2012

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.