Willow Smith

Willow Camille Reign Smith lair 31 Oktober 2000, asring diwastani Willow, ya iku salah satunggaling aktris lan penyanyi anak Amérika.[1] Dhèwèké putri saka Will Smith lan Jada Pinkett Smith, lan adike Jaden Smith.[2] Willow miwiti dadi paraga filem taun 2007 ing filem I Am Legend banjur metu ing Kit Kittredge: An American Girl bareng Abigail Breslin. Dhèwèké napang panghargaan Young Artist award saka filem iku.[2]

Saliyané akting, dhèwèké uga ngluncurake karir musik ing musin palastra 2010 mawa ngluncurake lagu Whip My Hari, 21st Girl.[3] lagu Whip My Hair manggoni panggonan nomer 11 ing Bilboard Hot 100.[4] Vidio iki dinominasike kanggo Vidio of the Year ing BET Awards taun 2011.[4]

Kulawarga WillowBesut

Willow Smith ya iku putri saka musisi lan aktor Will Smith lan aktris Jada Pinkett Smith.[3] Dhèwèké duwé sadulur kang luwih tuwa Trey Smith lan Jaden Smith kalorone uga aktor.[1] Willow duwé keturunan Afrika-Amérika, lan uga duwé India, Creole lan Portugis-Yahudi saka ibune.[3] Willow lan sadulur-seduluré dadi duta nom-noman kanggo proyek Zmbia, kang ngewenehi pambayantu kanggi bocah-bocah Zambia yatim piatu amarga AIDS bareng karo Hasbro.[3]

Karir AktingBesut

Willo miwiti akting ing filem I Am Legend bareng karo bapakne.[5] Film sabanjuré Kit Kittredge: An American Girl kang diluncurake tanggal 2 Juli 2008.[5]

Tanggal 20 Januari 2011, Willow Smith ngumumake dhèwèké arep nggawe remake saka komik strip misuwur Orphan Annie.[1]

FilmBesut

Tahun Judhul Paraga Cathetan
2007 I Am Legend Marley Neville
2008 Kit Kittredge: An American Girl Countee Garby
Madagascar: Escape 2 Africa Baby Gloria Swara
2009 Merry Madagascar Abby Suara / FTV
2009–2010 True Jackson, VP Young True Nickelodeon TV Series
2012 Annie Annie
Amulet Emily

Cathetan sukuBesut

  1. a b c Willow Smith Pensiun Dini (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  2. a b Willow Smith (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  3. a b c d Nusdotcom (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  4. a b Willow Smit batal main film (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  5. a b 21st Girl (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)