Tuduhaké menu pokok

Wulan Sedhuwuring Geni mawa subjudhul Antologi Cerpen dan Puisi Laladan iku sawijining kumpulan carita-carita cekak saha geguritan saka saindhenging Nuswantara. Ing antarané buku iki uga ngamot karya-karya sastra Jawa. Tulisan-tulisan iki kapacak ing basa-basa asliné nanging disertani pertalan ing basa Indonesia.

Wulan Sedhuwuring Geni
Wulan sedhuwuring geni (samak).jpg
PanganggitI Made Casta (et al.)
NagaraIndonesia
BasaJawa, Indonesia, Sundha, Acèh, Toba, Bali, Minangkabau, Sasak
GènreSastra
Pangecapan• Yayasan Obor (Indonesia)
Kala babar
1999
KacaX, 151 kaca
ISBN979-461-327-4

Pratélan isiBesut

  • Cerkak Wulan Sedhuwuring Geni ing basa Jawa Cerbon déning I Made Casta
  • Geguritan Suluk Pesisiran Cerbon déning Ahmad Syubbanuddin Alwy
  • Cerkak Uing Neunggeul Si Jago ing basa Sundha déning Budi Rahayu Tamsyah
  • Geguritan Sundha déning Godi Suwarna
  • Cerkak Minangkabau Tiok Kamari... Tiok Baurai Aia Mato déning Nasrul Siddik
  • Cerkak basa Batak Toba Paronse déning Fr. Guibertus Marbun
  • Geguritan Jawa déning Mulyono Sudarmo
  • Cerkak Acèh Tujan Krueng Pase déning...
  • Cerkak Kejaring Razia ing basa Jawa Wétanan déning...
  • Cerkak Kajal ing basa Madura déning...
  • Geguritan Madura déning...
  • Cerkak basa Bali Kampih di Kasisik déning...
  • Geguritan Bali déning...
  • Cerkak Sasak Ta Gining Ganang déning...

RujukanBesut

  • Kodhe basa ora trep. I Made Casta (et al). 1999. Wulan Sedhuwuring Geni. Antologi Cerpen dan Puisi Laladan. Jakarta:Yayasan Obor. ISBN 979-461-327-4