Yunani Kulon iku siji saka telulas periphery ing Yunani. Periphery iki ka[érang dadi prefecture Achaea, Aetolia-Acarnania lan Elis.

Periphery Yunani Kulon
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Location of Yunani Kulon Periphery in Greece
 
Negara: Yunani
Ibukutha: Patras
Prefectures: Achaea
Aetolia-Acarnania
Elis
Populasi: 753.267 (2005)
Area: 11.350 km² (4.382 sq.mi.)
Kapadhetan: 66 /km² (172 /sq.mi.)
Website: www.westerngreece.gr

Komunitas utamaBesut

Pranala njabaBesut

  Wewengkon Administratif ing Yunani  

Aegean Kidul | Aegean Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |