Tuduhaké menu pokok

Èlmu terapan iku panerapan kawruh saka siji utawa luwih babagan-babagan: matematika, fisika utawa èlmu alam, èlmu kimia utawa èlmu biologi kanggo ngrampungi masalah praktis sing langsung merbawani marang kauripan kita sadina-dina.

Cabang utamaBesut