17 Mèi punika dinten ingkang kaping 137 utawi 138 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

16 Mèi-17 Mèi-18 Mèi