19 Mèi

tanggal
(Kaelih saka 19 Mei)

19 Mèi punika dinten ingkang kaping 139 utawi 140 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

18 Mèi-19 Mèi-20 Mèi