1 Dhésèmber

tanggal
(Kaelih saka 1 Desember)

1 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 335 utawi 336 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

30 November – 1 Dhésèmber – 2 Dhésèmber