30 Novèmber

tanggal

30 November punika dinten ingkang kaping 334 utawi 335 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

29 November-30 November-1 Dhésèmber