Abon ya iku panganan kang digawé saka daging kang disuwir-suwir lan dibumboni banjur digoreng.[1]

Abon
Abon sapi.JPG
Abon kang siyap dihidangake
Panggonan asalChina
Woworan pokokDaging
Buku masakan: Abon  Médhia: Abon

Cathetan sukuBesut