Tuduhaké menu pokok

Acquaro iku sawijining comune (municipality) ing Provinsi Vibo Valentia ing region Calabria, Italia, dumunung watara 50 km kidul-kulon Catanzaro lan watara 15 km kidul-wétan Vibo Valentia. Miturut data tanggal 31 Dhésèmber 2004, cacahing sing ndunungi 2,908 jiwa lan jembar wewengkon 25.3 km².[1]

Acquaro
Negara Flag of Itali Italia
Region Calabria
Provinsi Provinsi Vibo Valentia (VV)
Walikutha
Area 25.3 km2 (10 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 38°33′N 16°11′E / 38.550°N 16.183°E / 38.550; 16.183
Gentilic
Kodhe Telepon 0963
Kodhe Pos 88011
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Acquaro in Italy

Acquaro wewatesan karo: Arena, Dasà, Dinami, Fabrizia, lan San Pietro di Caridà.

DhémografiBesut

Tuwuhing sing ndunungi

 

RéferènsiBesut

  1. ISTAT ( Italian statistical institute).

Pranala njabaBesut