Alou Diarra (lair ing Villepinte, Seine-Saint-Denis, 15 Juli 1981; umur 39 taun) ya iku juru main tengah tim nasional bal-balan Perancis keturunan Senegal lan dhuwur awaké 190 cm. Panjenengané main kanggo West Ham United. Panjenengané uga mèlu ing Piala Donya FIFA 2006 bareng timnas Perancis.

Alou Diarra
AlouDiarra.JPG
Informasi Pribadi
Jeneg Jangkep Alou Diarra
Tanggal lair (1981-07-15) 15 Juli 1981 (umur 39)
Papan lair Villepinte, Prancis
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)
Posisi Glandhang
Informasi klub
Klub mangsa iki West Ham United
Nomer 23
Karier mangsa enom
1987–1993 Aulnay-sous-Bois
1993–1997 Villepinte
1997–1999 Louhans-Cuiseaux
Karier mangsa tua*
Taun Tim Tampil (Gol)
1999–2000 Louhans-Cuiseaux 3 (0)
2000–2002 Bayern Munich (A) 41 (5)
2000–2002 Bayern Munich 0 (0)
2002–2005 Liverpool 0 (0)
2002–2003Le Havre (silihan) 25 (0)
2003–2004Bastia (silihan) 35 (4)
2004–2005Lens (silihan) 34 (2)
2005–2006 Lens 32 (2)
2006–2007 Lyon 15 (1)
2007–2011 Bordeaux 133 (11)
2011–2012 Marseille 34 (2)
2012– West Ham United 1 (0)
Tim nasional
2001–2002 Prancis U-20 5 (0)
2002–2004 Prancis U-21 14 (1)
2004– Prancis 44 (0)
  • Panampilan lan gol ing klub enom bisa dietung saka liga dhaerah dan akurat per 13:45, 25 Agustus 2012 (UTC).

    ‡ Panampilan lan gol sak tim nasional akurat per 18:57, 19 Juni 2012 (UTC)

Diarra naté main kanggo Aulnay-sous-Bois, Villepinte, CS Louhans-Cuiseaux, FC Bayern Munich, Liverpool, Le Havre AC, SC Bastia|Bastia, RC Lens, Olympique Lyonnais, FC Girondins de Bordeaux [1] lan Olympique de Marseille[2] sadurungé gabung karo West Ham United ing taun 2012.[3]

RéferènsiBesut

  1. "Diarra opts for Bordeaux". Sky Sports. 20 July 2007. Retrieved 3 March 2011.
  2. "Alou Diarra a signé à l'OM" (in French). Olympique de Marseille. 4 July 2011. Retrieved 4 July 2011.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  3. "Hammers swoop for Diarra" (in English). West Ham United. 10 August 2012. Retrieved 10 August 2012.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Pranala njabaBesut