Astambul, Banjar

Astambul iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Astambul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènBanjar
Kode Kemendagri63.03.07 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Simpang Empat
ing sisih kidul karo: Kacamatan Martaputa Wétan karo Karang Intan
ing sisih kulon karo: Kacamatan Martaputa Kulon
ing sisih wétan karo: Kacamatan Mataraman

Désa lan kalurahanBesut

Désa:

Kalurahan:

  1. Astambul

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Astambul, Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul


Desa : Astambul Seberang | Banua Anyar I | Banua Anyar II | Danau Salak | Jati | Kalampayan | Kalampayan Ilir | Kalampayan Ulu | Kaliukan | Limamar | Lok Gabang | Munggu Raya | Pasar Jati | Pematang Hambawang | Pingaran Ilir | Pingaran Ulu | Sungai Alat | Sungai Tuan Ilir | Sungai Tuan Ulu | Tambak Danau | Tambangan


Kelurahan : Astambul