Bakung, Blitar

kacamatan ing Kabupatèn Blitar, Indonésia

Bakung (Hanacaraka: ꦏꦼꦕꦩꦠꦤ꧀ꦧꦏꦸꦁ, Pegon: کٚچَمَتَنْ بَکُڠْ), yaiku setunggal kacamatan ing Kabupatèn Blitar[1], Provinsi Jawa Wétan, Indonesia. ing kacamatan niki, enten Gua Embultuk ingkang dialiri dening lepen alami mawi Monumen Trisula uga Pantai Pangi.

Bakung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBakung
Bakung kapernah ing Jawa Wétan
Bakung
Bakung
Bakung kapernah ing Indonesia
Bakung
Bakung
Koordhinat: 8°16′19″S 112°04′28″E / 8.27185°S 112.07449°E / -8.27185; 112.07449Koordhinat: 8°16′19″S 112°04′28″E / 8.27185°S 112.07449°E / -8.27185; 112.07449
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBlitar
Pamaréntahan
 • Camat Siti Supartiyah, S.STP, MM.
Kodhe pos66161
Kodhe laladan
administrasi
35.05.05

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.