Bakungan, Glagah, Banyuwangi

désa ing Indonésia

Bakungan iku salah siji désa/kalurahan ing kacamatan Glagah, Kabupatèn Banyuwangi, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Bakungan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
KacamatanGlagah
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

RujukanBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2017-10-31.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut