Bangil, Pasuruan

kacamatan ing Kabupatèn Pasuruan, Indonésia

Bangil iku kacamatan lan kutha krajan ing Kabupatèn Pasuruan.[1]

Bangil
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBangil
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°35′07″S 112°48′43″E / 7.58516°S 112.81202°E / -7.58516; 112.81202Koordhinat: 7°35′07″S 112°48′43″E / 7.58516°S 112.81202°E / -7.58516; 112.81202
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPasuruan
Kodhe laladan
administrasi
35.14.14

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.