Banyumanik, Banyumanik, Semarang

désa ing Indonésia


Banyumanik iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Banyumanik, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Banyumanik
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanBanyumanik
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Kalurahan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: kalurahan Srondhol Kulon
lan Srondhol Wétan
ing sisih kidul karo: kalurahan Pudhakpayung
ing sisih kulon karo: Kacamatan Gunungpathi
ing sisih wétan karo: kalurahan Gedawang
lan Padhangsari

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut