Bojong Gentèng, Sukabumi

kacamatan ing Kabupatèn Sukabumi, Indonésia

Bojong Gentèng (basa Indonésia: Bojong Genteng), iku kacamatan ing Kabupatèn Sukabumi, Jawa Kulon, Indonésia.

Bojong Gentèng
Kacamatan
Peta sukabumi.jpg

Petha dunungé Kacamatan Bojong Gentèng
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènSukabumi
Pamaréntahan
 • Camat-
Kapadhetan/km²

Profil PamaréntahanBesut

Pamérangan AdministratifBesut

Kacamatan Bantargadhung iki dumadi saka 5 désa ya iku: Bantargadung, Bantargebang, Bojonggaling, Limusnunggal lan Mangunjaya

SajarahBesut

Profil LaladanBesut

Wates WewengkonBesut

GéografisBesut

DhémografiBesut

TransportasiBesut

PotènsiBesut

PertanianBesut

PerkebunanBesut

WisataBesut